Om du fastnar i något steg eller behöver extra hjälp, kan du kontakta en KBT-terapeut anonymt.

Bryta Punkt Nu AB

Sorlabäcksgatan 25, 216 20 Malmö | Org.nr. 559285-7360 | hej@bryta.nu

FAQ

Du kan ladda ned appen i Apple Store eller Google Play.

Appen är gratis att ladda ned och du kan kostnadsfritt använda programmet. Den kostnadsfria funktionen uppdateras under julhelgen 2021/2022 och kan innebära vissa störningar.

Programmen innehåller åtta avsnitt plus intro och avslut. Du gör klokt i att räkna en vecka per avsnitt men du gör programmen i din egen takt. Däremot får du ut maximalt av programmet om du inte hastar dig igenom det. Vi rekommenderar en vecka per avsnitt samt några ytterligare veckor att jobba vidare på avsnitten i efterhand för bästa resultat.

Om du har genomfört alla avsnitt och ändå upplever att du inte har blivit hjälpt kan det bero på att du har gjort programmet för snabbt och inte har hunnit processa varje steg ordentligt. Du kan också behöva ytterligare stöd i något av avsnitten. Då är du välkommen att kontakta oss via appen. Om du ändå inte blir hjälpt kan det vara en bra idé att kontakta vården, exempelvis den vårdcentral du tillhör.

Om du har fysisk alkoholabstinens så som skakningar, svettningar, frossa eller annan fysisk abstinens skall du uppsöka sjukvård. Vid akut tillstånd ring 112.